Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/672-8990

Ügyfélszolgálat: H-P: 7:00-15:00-ig

Ajtótok és keret beépítés

A beltéri ajtók saját beépítésével a lakástulajdonosok sok pénzt takaríthatnak meg (beltéri ajtónként körülbelül 20.000 Ft. megtakarítás lehetséges). Eszközeink olyan egyszerűvé teszik a beépítést, hogy még a tapasztalatlan barkácsolók is magabiztosan hozzáláthatnak ehhez a feladathoz.

ajtokeret-beepites-egyszeruen

Az ajtótok és keret beépítés jövedelmező barkácsprojekt

A beltéri ajtók saját beépítésével a lakástulajdonosok sok pénzt takaríthatnak meg (beltéri ajtónként körülbelül 20.000 Ft. megtakarítás lehetséges). Eszközeink olyan egyszerűvé teszik a beépítést, hogy még a tapasztalatlan barkácsolók is magabiztosan hozzáláthatnak ehhez a feladathoz.

A WOLFCRAFT PRO ajtókeret-összeszerelő készlet tartalmazza az összes rögzítőeszközt és kiegészítő felszerelést, amelyek egy ajtó beszereléséhez szükségesek: két PRO ajtókeret befogó, két PRO ajtókeret-beállító pillanatszorító, négy alátét és egy részletes kézikönyv. Ezzel a készlettel gyerekjáték egy ajtókeretet függőlegesen felállítani, szállítani, függőlegesen és vízszintesen beállítani, majd a helyére rögzíteni.

Lépésről lépésre: Az ajtók beszerelése

ajtokeret-beepites

1. Szerelje össze az ajtókeretet:

Először szerelje össze az ajtókeretet az ajtó gyártójának utasításai szerint. Összeszereléskor a keret általában a padlón fekszik. Megfelelő segédeszközök nélkül a szerkezet függőleges helyzetbe állítása és biztonságos szállítása mindig kockázatos az érzékeny gércsuklók számára. A wolfcraft összeszerelő készletek segítségével ez már nem ad okot aggodalomra: stabilizálják a vázat, így balesetveszély nélkül szállíthatod.

ajtotok-beepites

2. Állítsa be az ajtótok kitámasztókat

Az WOLFCRAFT ajtótok kitámasztók pontosan a tartókeretek belső szélességéhez állíthatók. Egyet a zár magasságában, egyet pedig az alsó zsanér magasságában kell rögzíteni. Rögzítésükhöz egyszerűen helyezze be a szorítólemezeket a horonyba, és húzza meg az excenter karral. A kitámasztók és az ajtókeret immár egyetlen szilárd szerkezetet alkotnak, amely biztonságos és stabil, és függőlegesen felállítható és a fali nyílásban elhelyezhető anélkül, hogy a kitámasztók kiesnének. Az ajtókeret vízszintesen van beállítva egy vízmérték és a négy alátét segítségével.

ajtokeret-beepito

3. Rögzítse az ajtókeret beállítókat az ajtófélfákhoz

Rögzítsen két tartót az ajtófélfákhoz, az egyiket a zár, a másikat az alsó zsanér magasságában. Most már biztonságosan felállíthatja az ajtót.

ajtokeret-beallitas

4. Helyezze el megfelelően az ajtót

Helyezze az ajtókeretet stabilan a fali nyílás közepére, és rögzítse (például ékekkel), hogy ne tudjon leesni/mozogni.

ajtotok-beallitas

5. Igazítsa be az ajtókeretet

A WOLFCRAFT PRO ajtókeret összeszerelő készlet két beállító pillanatszorítót tartalmaz, amelyek segítségével néhány perc alatt precíz vízszintes beállítás érhető el. Ehhez rögzítse a szorítókat a keret bal és jobb felső sarkában úgy, hogy a kis rögzítőlapokat a horonyba helyezi, majd az excenter karral meghúzza. Használjon vízmértéket a keret igazításához. Az ergonómikus csavaros fogantyú segítségével a ajtókeret beállító szorítók könnyen megfeszíthetők és lazíthatók, amíg a keret optimálisan nem illeszkedik.

ajtokeretbeepito-szerszam

6. Igazítsa a keretet az állítócsavarok segítségével

Az ajtótok-szerelőkészlettel együtt most már tökéletesen beillesztheti az ajtót a falhoz és a tok belső felületeihez. Ezt már az első próbálkozásra is nagyon gyorsan és pontosan megteheti. Egyszerűen használja az állítócsavarokat az ajtófélfák szükség szerinti mozgatásához. Ha minden optimálisan be van állítva, purhab alkalmazható az ajtókeret rögzítésére, amely most párhuzamosan van elrendezve és ideálisan van megtámasztva. Már csak a hevedergerenda rögzítése van hátra.

7. Rögzítse az ajtókeretet purhabbal

Ha minden optimálisan be van állítva, purhabot alkalmazhat a jelzett pontokon, hogy rögzítse az ajtókeretet. Mielőtt ezt megtenné, ellenőrizze a keretet úgy, hogy felakasztja az ajtót, és ellenőrizze, hogy működik-e.

8. Illessze fel a hevedergerendát

Amikor a purhab megkötött, távolítsa el a felesleges habot és szerelje fel a hevedergerendát. Kész is van!