Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/672-8990

Ügyfélszolgálat: H-P: 7:00-15:00-ig

WOLFCRAFT Szivattyú fúrógéphez, 3000 l/h
WOLFCRAFT Szivattyú fúrógéphez, 3000 l/h
8 790 Ft

WOLFCRAFT Szivattyú fúrógéphez, 3000 l/h

WOLFCRAFT Szivattyú fúrógéphez, 3000 l/h
WOLFCRAFT Szivattyú fúrógéphez, 3000 l/h

WOLFCRAFT Szivattyú fúrógéphez, 3000 l/h

A wolfcraft kompakt és önfelszívó szivattyú műanyag házzal ideális támogatást nyújt a folyadékok gyors és egyszerű szivattyúzásához. Tökéletes a vízágyak vagy az esővízgyűjtő hordó kiürítéséhez. A vízszivattyú a kereskedelemben kapható, legalább 600 wattos teljesítményű fúrógépekkel működik. Könnyű műanyag házával és erőteljes szivattyúzási teljesítményével az univerzális szivattyú tartós, megbízható segédeszköz és kompakt, praktikus alternatívája a nagy kerti szivattyúknak.

WOLFCRAFT Garancia
Raktáron : Rendelhető
Népszerű termék
Szállítás 1 - 2 nap alatt
8 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 88 Ft
Részletek

Termékleírás

Egyszerűen csatlakoztasson 2 kerti tömlőt a 13 mm vagy 19 mm átmérőjű tömlőcsatlakozókhoz. A szivattyút alacsony fordulatszámon indítsa el, majd növelje a fordulatszámot max. 2800 fordulat/percig.

Figyelem:
A szivattyú csak használati víz szivattyúzására alkalmas, pl. esőtartályok, kerti tavak vagy pezsgőfürdők kiszivattyúzására.
A szivattyú nem alkalmas mérgező, maró és/vagy gyúlékony anyagok szivattyúzására. A szivattyú ivóvíz vagy akváriumi víz szivattyúzására sem alkalmas. A szivattyúval nem szállíthatók élelmiszerek és 40 °C-nál melegebb folyadékok.

Gép: fúrógépekhez

Műanyagház

Változat: önfelszívó

Menetes illesztés: 19 mm (3/4")

Csőcsatlakozás: 1/2" (12,7 mm), 19 mm (3/4")

Tengely: ø 8 mm

Max. teljesítmény: 3.000 l/h

Csőcsatlakozás / szállítási magasság: Tömlő 1/2" (13 mm) / 24 m ;
Tömlő 3/4" (19 mm) / 18 m

Felszívási mélység: 3 m

Szárazon futás: 30 s


Garancia

A megvásárolt wolfcraft® -termékre a készülékeknek kizárólag az otthoni barkácsolás területén való használata esetén a vásárlás dátumától számított 10 év garanciát biztosítunk. A garancia csak magában a vásárolt termékben bekövetkező károkra és az anyag-,és a gyártási hibákra visszavezethető károkra vonatkozik. A garancia nem vonatkozik a szakszerűtlen kezelésből vagy a karbantartás hiányából eredő hiányosságokra és károkra. A garancia szintén nem vonatkozik a szokásos kopásokra, a használat által történt szokásos kopásra, valamint a vásárló által a szerződés megkötése előtt már ismert hiányosságokra és károkra. A garanciális igények csak a számla/vásárlási bizonylat bemutatásával érvényesíthetőek. 

A wolfcraft® által biztosított garancia nem korlátozza az Önt, mint fogyasztót megillető törvényes jogokat(teljesítés, a vásárlástól való elállás vagy árcsökkentés, kártérítés vagy a befektetés megtérítése)

Bemutató videók

Adatok
Márka
Wolfcraft
Használati utasítás
Gyártói cikkszám
2207000
Cikkszám
WO_2207000
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek