Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/672-8990

Ügyfélszolgálat: H-P: 7:00-15:00-ig

Mellerud tisztító- és ápolószerek

Teljes Mellerud tisztító- és ápolószer választék a tisztaság és ápolás jegyében.

A Mellerud Chemie Gmbh már majdnem 30 éve eredményes fejlesztője, gyártója és forgalmazója a speciális tisztító- és ápolószereknek. A székhelye Brüggen Németországban. A termékek forgalmazása elsősorban szaküzleteken és barkácsáruházokon keresztül történik, de nem elhanyagolható a szupermarketek szerepe sem. Egyedül Németországban mintegy 3.000 partnerrel messze első helyen áll.

A "Made in Germany" prémium minősége egyre több ország elégedett fogyasztóinak bizalmát élvezi. Sok termékük már Magyarországon és természetesen magyarul is rendelkezésre áll.

Az alábbi területekre terjed ki a Mellerud tisztítószer kínálata: csempe, márvány, terméskő, penész, szaniter, háztartás, kert, terasz, balkon, kültér.

Filozófiájuk: "A legmodernebb nagy hatásfokú tisztítószereket állítjuk elő, a jövő környezetéért való felelősségünk teljes tudatában" Heinz Riedel


49termék
 

A MELLERUD céget egy fehér, piros logóval ellátott palack szimbolizálja. Ügyfeleik több mint négy évtizede a takarítás, gondozás és védelem minden területére kiváló minőségű termékekkel társítják ezt a márkát. Az alsó-rajnai Brüggenben több mint 100 alkalmazott mintegy 200 speciális tisztító- és ápolószert gyárt a háztartások, garázsok, műhelyek és kertek számára, amelyek messze felülmúlják a szokásos univerzális tisztítószereket, ugyanakkor anyagtakarékosak és elfogadhatóak. A környezetért.

A MELLERUD cég termékeit saját receptjeik szerint fejlesztik és gyártják Németországban. Saját laboratóriumi csapatunk felügyeli a magas minőségi szabványok szigorú betartását, és folyamatosan dolgozik az új termékek fejlesztésén és a meglévő „Made in Germany” termékek frissítésén.

Több évtizedes kutatási és fejlesztési munkával a MELLERUD az első helyet foglalta el a teljes körű forgalmazók között ebben a piaci szegmensben. A MELLERUD termékek Németországban csak mintegy 3000 szaküzletben, építőanyag értékesítési központban és C&C központban szerezhetők be.

A MELLERUD-nál a fejlesztés során kiemelten ügyelnek arra, hogy például megújuló alapanyagokon alapuló felületaktív anyagokat, egészségre ártalmatlan hatóanyagokat használjanak. A természeti erőforrásokkal való felelősségteljes bánásmód óvja és védi a környezetet. A MELLERUD cég első számú választása mindig a biológiailag lebomló vagy csak csekély terhelést jelentő alapanyagok. Természetesen minden termékük megfelel a mosó- és tisztítószerekre vonatkozó európai jogszabályok követelményeinek.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 790 Ft - 6 890 Ft