Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/672-8990

Ügyfélszolgálat: H-P: 7:00-15:00-ig

Novus tűzőgépek és tűzőkapcsok

novus-rogzitestechnika

A NOVUS minőségű tűzőkapcsok használata garantálja, hogy a tűzőkapcsok és tűzőgépek tökéletesen és biztosan illeszkednek egymáshoz. Finom drótkapcsokat kínálunk a lehető legprecízebb munka érdekében. Tartós lapos drótkapcsokat, keskeny koronás kapcsokat a burkolatokhoz és kiváló minőségű rozsdamentes acél kapcsokat tűzőgépekhez.

A NOVUS minden feladathoz megfelelő méretű és hosszúságú rögzítőelemet kínál. A legmodernebb technológiával, a legjobb anyagokból készülnek. A Novus kizárólag horganyzott felületű acélhuzalokat használ – a magas környezeti kompatibilitás és az optimális rozsdavédelem érdekében. A V2A rozsdamentes acél kapcsok különösen alkalmasak állandó kültéri használatra. 8 mm-es hossztól csak kemény drótot használnak. A „szuperkemény” kifejezés a legnagyobb szilárdságú acélhuzalt jelöli, és így jelzi a kapocs stabilitását.

A tűzés eredménye professzionális, tartós és ellenálló.


115termék
 

novus-tuzokapcsok

Finom drótkapcsok a NOVUS-tól:

A finom drótkapcsok ideálisak többek között szövetek, vékony fémcímkék, dróthálók és vékony facsíkok rögzítésére. Vékonyabbak, mint a lapos drótkapcsok, így minimális kárt okoznak a ruhában. Kétféle finom huzalkapcsot kínálunk: az  tűzőkapcsot, amely elektromos, kézi, pneumatikus és akkumulátoros tűzőgépekhez, valamint a  tűzőkapcsot, egy speciális finomhuzalkapcsot kalapácsos tűzőgépekhez.

novus-tuzogep-kapcsok

Lapos drótkapcsok a NOVUS-tól:

Lapok, alumínium laminálások, papír/karton, valamint viasz- és olajpapírok rögzítéséhez a legjobb választás a lapos drótkapocs. A széles, lapos tűzőkapocs tökéletesen ráfekszik az anyagra, így semmi sem szakadhat ki. A Novus kínálatában különféle típusú lapos tűzőkapcsok találhatóak. A  típusú 53F tűzőkapocs ideális elektromos és kézi tűzőgépekhez. A  típusú 11-es tűzőkapocs a megfelelő tűzőkapocs a kalapácsos tűzőgépek számára. A Novus kínálatában megtalálható az  típusú 50-es kapocs is, amely más gyártók (pl. Black & Decker) egyes szerszámaiban is használható.

novus-tuzokapcsok-tozugepekhez

Keskeny koronás kapcsok a NOVUS-tól:

A keskeny koronás kapocs ideális a nehéz fa- és lambériamunkákhoz – akár profilburkoló kapcsokkal, akár anélkül. Tartós és erős, alkalmas többek között hornyos deszkák, panelek, farostlemezek és dróthálók rögzítésére. Ide tartoznak a  jelzésű Novus tűzőkapcsok.

novus-tuzoszegek

Szinte láthatatlan rögzítés a NOVUS tűzőszegekkel:

Sok tűzőgép működik szegekkel és kapcsokkal is. A szegekkel működő tűzőgép gyakran gyorsabb és könnyebben kezelhető, mint a hagyományos kalapács és szög használata. Mindkettő egyetlen eszközben összpontosul, így az egyik keze továbbra is szabad marad a munkadarab tartásához, ha szükséges. Ide tartoznak az  jelzésű Novus tűzőszegek.


A kiváló minőségű márkás kötőelemeket a következő kritériumok határozzák meg:

Tökéletesen pontos méretezés, így a rögzítőelemek simán csúszhatnak át a kapocstárban. A megfelelő mennyiségű ragasztó biztosítja, hogy a tűzőrúd ne törjön szét, de az egyes kapcsok könnyen szétválnak tűzéskor.

Megfelelően szilárd huzal a rögzíteni kívánt anyag tiszta perforációjához. Ha olyan tűzőkapcsokat használ, amelyek nem felelnek meg e minőségi kritériumok egyikének sem, az korlátozhatja a tűzőgép funkcionalitását.

A fenti kritériumok különösen fontosak az erős ütésálló eszközökkel végzett munka során, mivel azok a rögzítők, amelyek nem felelnek meg a minőségi követelményeknek, mint például a kellően szilárd huzal, nem képesek ellenállni a rögzítéskor fellépő nagy erőknek. A biztonság kedvéért használjon „szuperkemény” feliratú Novus tacker kapcsokat!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
690 Ft - 61 990 Ft