Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/672-8990

Ügyfélszolgálat: H-P: 7:00-15:00-ig

Steinel hőlégfúvók

steinel-holegfuvas

Érezd a hőt!

Szárítás, hegesztés, alakítás, lazítás, simítás, fóliázás és még sok más - sokoldalú hőlégfúvóink inspirálják a tetőfedőket, fóliahegesztőket, autófóliázókat, reklámtechnikusokat, villanyszerelőket, bútorkészítőket és sok más professzionális felhasználót. Fedezze fel az igényeinek megfelelő készüléket most.

Forró levegő profiknak és barkácsolóknak:

A hőlégfúvók régóta a műhelyek, háztartások és udvari munkák nélkülözhetetlen segítőtársai. A felhasználási területük a renoválástól a műszaki orvostudományig, a sporttól az elektronikai munkákig terjed. Kevés olyan elektromos kéziszerszámot lehet univerzálisabban felhasználni, mint a hőlégfúvót.

Modern, ergonómikus és jól átgondolt technika - ez a STEINEL hőlégfúvó készülékeinek új generációja. Ebben a technológiában a STEINEL úttörő és piacvezető, a most kapható új készülék generációjával pedig ismét magasra teszi a mércét! Hosszabb élettartam, nagyobb teljesítmény, tökéletes ergonómia.


109termék
 

steinel-holegfuvas-megoldasok

Csináld magad!

A meleg levegőnek szárításnak, forrasztásnak, hegesztésnek, formázásnak és lazításnak szinte számtalan felhasználási lehetősége van saját otthonában. Hőlégfúvóink segítenek a grill begyújtásában, a régi festékréteg eltávolításában, kábelek zsugorításában, gaz eltávolításában stb stb stb...

Néhány felhasználási ötlet: festékeltávolítás, leégetés, felolvasztás, leoldás, begyújtás, matricák eltávolítása, tágítás, pácolás, fertőtlenítés, grillezés, csemperagasztó eltávolítás, modellezés, konyhai alkalmazás

steinel-holegfuvas-kiegeszitok

Legyen szó bármilyen feladatról, a speciális kiegészítőkkel és fúvókákkal bármilyen javítási feladatot Önmaga el tud végezni.

A jó munkához rendkívül fontos a precizitás. A túl sok hő vagy a nem megfelelő csatlakozás tönkreteheti az egész munkadarabot. Ezért szinte minden helyzethez biztosítjuk a megfelelő hőlégfúvó tartozékokat. A különböző fúvókáktól a fúváshoz, forrasztáshoz, hegesztéshez vagy zsugorításhoz a különféle vezetékeken, tömlőkön, kaparókon és görgőkön át az innovatív hőmérséklet-szkennerig a különösen hőmérséklet-érzékeny anyagokkal való biztonságos munkavégzés érdekében. Ezáltal minden forrólevegős hőlégfúvó készülékünk univerzális. Így még több örömet és sikert garantálunk a munkában. 

A műanyaghegesztés a legmagasabb követelényeket támasztja a felhasznált anyagokkal szemben, hogy utólag ismét maximális szilárdságot érjünk el. A STEINEL ABS, PP, HDPE, és merev PVC hegesztőhuzalai megfelelnek a professzionális javítások elvégzésének minden kritériumának. Különböző vastagságú és különböző légrésekkel szerelhető hőlégfúvó alkatrészek teszik teljessé a választékot és egészítik ki hőlégfúvóinkat.

steinel-autofoliazas

Autófóliázás STEINEL hőlégfúvókkal:

A hőmérséklet és a levegő mennyiségének teljes szabályozása - különösen az autófóliázó szakemberek és reklámtechnikusok számára. A kifejezetten az autófóliázáshoz összeállított készleteinknek köszönhetően tökéletes fóliázási eredményt érhet el! Minden egy helyen: hőlégfúvó, extra hosszú kábel és hőmérséklet-szkenner.

A hőmérséklet elektronikus beállítása csak az első lépés számunkra. A STEINEL HG Scan PRO hőmérséklet-szkenner teljesen automatikus eszközzé varázsolja a STEINEL forrólevegős hőlégfúvókat. A házra rögzítés után mindig értesül az aktuális hőmérsékletről és a munkadarab távolságáról. Az eszközök közötti interaktív adatcserének köszönhetően optikai és akusztikus jelekkel minden értéket az optimális tartományon belül tarthat.

A professzionális autófóliázók esküsznek rá!

A sarkok, élek és ívek nagyon fontos témák a professzionális autófóliázásban. Ahhoz, hogy ügyfeleinknek egy tökéletesen fóliázott járművet tudjanak átadni, széleskörű anyagismerete és tapasztalata mellett mindenekelőtt megbízható támogatást nyújtó profi eszközökre lesz szüksége. A STEINEL HG 2120 E és HG 2320 E modellek erre a célra HL szkennerrel bővíthetők. A praktikus egykezes kezelés biztosítja, hogy mindig értesüljön a feldolgozási hömérsékletről, valamint akusztikus és vizuális jelzést ad, amint elhagyja az előre meghatározott területet. A hőmérséklet-érzékeny munkadarabok és anyagok így optimálisan megmunkálhatók. A 7,5 m-es csatlakozókábellel ellátott HG 2120 E-ből és a HL Scan-ből álló speciális autófóliázó készletünk praktikus a mindennapi használatra.

steinel-holegfuvok-villanyszereleshez

Elektromos szerelés a STEINEL hőlégfúvókkal:

Gyors és rugalmas megoldások szükségesek, különösen zsugorodó kábeleknél. Akár akkus, akár vezetékes hőlégfúvó - néhány másodpercen belül akár 500 celsius fokos hőmérsékletet is elérhet a kiváló minőségű zsugorítás érdekében. A steinel hőlégfúvó tartozékok széles választéka miatt bármilyen zsugorítási munka könnyedén elvégezhető.

steinel-holegfuvo-ponyvahegesztes

Ponyvahegesztés a STEINEL hőlegfúvókkal:

A Steinel forrólevegős termékcsaládnál mindent megtalál amire a ponyvák hegesztéséhez szüksége lehet. Fedezze fel kiváló minőségű hőlégfúvó készleteinket ponyvák hegesztéséhez és bevált megoldásainkat a gyors javítási munkákhoz és példaértékű hegesztésekhez. A megalkuvást nem ismerő eredményekért!

A ponyváknak ki kell bírniuk a legsúlyosabb időjárási viszonyokat, és nagy erők hatását is (pl. feszítőkábálek). Ennek a kihívásnak a tökéletes minőségi megoldásához a STEINEL az élek hegesztését javasolja. Annak érdekében, hogy ez a folyamat egyszerű és letisztult legyen, a tökéletes eszközöket egyetlen készletben állítottuk össze. A csúcskategóriás HG 2620 E hőlégfúvónk praktikus kofferes verzióban is elérhető, a két legfontosabb szögletes lapos hőlégfúvó fúvókával és megfelelő nyomógörgővel. Így minden ami ponyva- és fóliahegesztéshez szükséges, mindig azonnal kéznél van és használatra kész.

steinel-tetofedes

Tökéletes használat minden építkezésen:

A STEINEL forrólevegős hőlégfúvók ideális eszközök a ponyvák és tetőfedő lemezek átlapoló hegesztéséhez. A feldolgozás során a ponyvákat 400-600 celsius fokon, tetőfedő lemezeket 450-550 celsius fokon rugalmassá teszik, maximális légmennyiség mellett, és összehegesztik a tartósság érdekében. Ez a fajta javítás különösen gazdaságos megoldás, különösen sérült ponyvák esetében. Mivel a legtöbb ponyva hőre lágyuló anyagból készül, ezért hő segítségével nagyon könnyen javítható - a STEINEL hőlégfúvói különösen ideálisak ehhez a munkafolyamathoz és számos hőlégfúvó kiegészítőt is kínál hozzá.

Az építkezésekre is alkalmas zászlóshajónk, a STEINEL HG 2620 E széles, 50-700 celsius fokig tartó hőmérsékleti tartományban állítható be joystick segítségével, 10 fokos lépésekben. Az 500 l/perc-ig terjedő légmennyiség szabályozással ez a hőlégfúvó készülék a tetőn végzett munkákhoz kifejezetten alkalmas. A STEINEL HG 2420 E robosztus és speciálisan védett elektronikájával hasonlóan jó szolgálatot tehet minden építkezési munkánál.

Mindkét hőlégfúvóhoz kaphatók praktikus kiegészítők, mint például a két legfontosabb szögletes lapos hőlégfúvó fúvóka 40 x 2 mm és 20 x 2 mm méretben, valamint hozzáillő gumiból és szilikonból készült nyomógörgők. A legnehezebb feladatot is gyerekjátékká teszik.

steinel-holegfuvok-linoleum

Linóleum padlók hőszigetelése

Az elmúlt években a linóleum padlóburkolatok igazi reneszánszukat élték át. Korábban elsősorban erős vagy speciális igénybevételű területeken ( pl. kózházak, orvosi rendelők, ipari épületek) használták őket, de ma már egyre inkább lakóterületeken alkalmazzák. A modern belsőépítészet felfedezte az anyagok rugalmasságát és a dizájn változatosságát. A padlórétegeknél ez azt jelenti, hogy a hőszigetelésnek már nemcsak a tisztítási és ápolási intézkedések terén kell gyakorlati célokat teljesítenie, hanem a legkisebb hézagokkal is meg kell felelnie a magasabb esztétikai igényeknek. Az itt keletkező hő precíz adagolására és ezzel a linóleum védelmére speciális redukáló hőlégfúvó fúvókákat fejlesztettünk ki mely az általunk kínált hegesztőhuzalokkal kombinálva tökéletes és tisztább eredményt tesz lehetővé. Hőlégfúvóink jó ergonómiája segíti a nagy területek gyors és tiszta feldolgozását.


 

holegfuvo-szerviz

STEINEL Hőlégfúvó szervíz

Megvásárolt hőlégfúvóihoz bármikor rendelhet alkatrészt vagy akár elküldheti szervizeltetni is amennyiben az szükséges. Megbízhatóan és precízen, új gyári alkatrészekkel kapja vissza készülékét munkára készen!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 790 Ft - 1 926 990 Ft