Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/672-8990

Ügyfélszolgálat: H-P: 7:00-15:00-ig

Wolfcraft szerszámok

wolfcraft-szerszamok

Miért jó választás a Wolfcraft szerszámok használata barkácsolók, vállalkozók és szakemberek számára?

Bevezetés

A wolfcraft GmbH szerszámokat és elektromos kéziszerszámokhoz való tartozékokat gyárt és forgalmaz. A német barkácspiac egyik megalapozó és meghatározó vállalata. Családi vállalkozásukat 1949-ben alapította Robert Wolff, és ma a második generáció, Thomas és Reinhard Wolff irányítja. Az ügyvezetőség székhelye Kempenichben található. Termékeiket túlnyomórészt saját üzemeikben, Németországban és a szlovákiai Kisudvarnokon gyártják.

66%-os exportarányával a wolfcraft egy a nemzetközi piacon aktív vállalat, amely saját forgalmazói hálózattal rendelkezik Európa számos országában, továbbá kereskedelmi, ill. forgalmazói partnerekkel szerte a világon. Több mint 700 munkatársuk van világszerte, és 50 országban rendelkeznek képviselettel.

Több mint 70 év tapasztalatának, továbbá következetes felhasználói és piackutatásainak köszönhetően intelligens termékmegoldásokat vezetnek le a projektspecifikus problémákból és kihívásokból. A wolfcraft márka választéka mintegy 3000 árucikket ölel fel jelenleg. Több mint 550 fejlesztésünket szabadalmak védik.

Ha fa-, fémmegmunkálásról vagy lakásfelújításról van szó, elengedhetetlen a megfelelő és minőségi szerszámok megléte. Az egyik márka, amely kiemelkedik a piacon pontosságával, sokoldalúságával és tartósságával, a Wolfcraft. Ebben a cikkben közelebbről megvizsgáljuk a Wolfcraft eszközöket, és azt, hogy mi teszi őket kiváló választássá a barkácsolás szerelmeseinek, vállalkozóknak és szakembereknek.

Termékeik kimagasló innovációs szintjét már számos díjjal ismerték el, közkedvelt egykezes szorítóik például elnyerték a „Red Dot Design Award” díjat. A VLC 800 vinil- és laminátvágóért a rangos PLUS X Award díjat érdemelte ki a wolfcraft.


743termék
 

A Wolfcraft szerszámok típusai

A Wolfcraft kiváló minőségű szerszámok és tartozékok széles skáláját gyártja különféle típusú projektekhez, beleértve:

wolfcraft gipszkartonos szerszámok

Wolfcraft gipszkarton szerszámok: Megbízható és kiváló minőségű szerszámokat keres gipszkartonozáshoz? A wolfcraft a gipszkarton szerszámait úgy alakította ki, hogy minden gipszkartonozási feladatot könnyedén és pontosan elvégezhessen. A masszív gipszkarton emelőiktől a sokoldalú gipszkarton szerszámaikig a Wolfcraft gipszkarton szerszámait a szakemberek és a barkácsolók igényeit szem előtt tartva készítették el. Termékeik strapabíró anyagokból készülnek, hogy ellenálljanak a mindennapi használat során felmerülő kopásnak, így Ön hosszú éveken át használhatja őket. Legyen szó gipszkarton rögzítéséről vagy megmunkálásáróll és befejezéséről, eszközeiket úgy tervezték, hogy maximális hatékonyságot és egyszerű használatot biztosítsanak. A Wolfcraft gipszkarton szerszámaival gyorsan és professzionális eredménnyel fejezheti be gipszkarton projektjeit.

wolfcraft ajtókeret beépítő szerszám

Wolfcraft ajtókeret beépítő szerszám: WOLFCRAFT PRO ajtókeret-összeszerelő készlettartalmazza az összes rögzítőeszközt és kiegészítő felszerelést, amelyek egy ajtó beszereléséhez szükségesek: két PRO ajtókeret befogó, két PRO ajtókeret-beállító pillanatszorító, négy alátét és egy részletes kézikönyv. Ezzel a készlettel gyerekjáték egy ajtókeretet függőlegesen felállítani, szállítani, függőlegesen és vízszintesen beállítani, majd a helyére rögzíteni.

Wolfcraft fatipliző szerszám: Wolfcraft mester fatipliző egy sokoldalú és precíz eszköz a faanyagok egymáshoz illesztésére, facsapozására. Lehetővé teszi a gyors és egyszerű dübelezést, erős és biztonságos csatlakozást biztosítva. Ez a szerszám profik és barkácsolók számára egyaránt tökéletes, mivel pontos igazítást és precíz fúrást tesz lehetővé. A Wolfcraft facsapapozó sablon egyik legfontosabb jellemzője a három fajta vezetőhüvely, amely lehetővé teszi a tipliklyukak pontos pozícionálását. Ez biztosítja, hogy a tiplik a megfelelő szögben és mélységben kerüljenek behelyezésre, ami erős és tartós kötést eredményez. A szerszám beépített mélységütközővel is rendelkezik, amely megakadályozza a túlfúrást és egyenletes eredményt biztosít. A Wolfcraft mester fatipliző kiváló minőségű anyagokból készült, így tartós és hosszú élettartamú. Könnyen használható, és különféle méretű dübelekhez állítható. Külön tartozék hozzá egy fúrókészlet is, amelyet kifejezetten a szerszámmal való használatra terveztek. A Wolfcraft facsapozóhasználatának egyik előnye, hogy nincs szükség bonyolult és időigényes rögzítésre, mérésre. Lehetővé teszi a gyors és egyszerű dübelezést, időt és erőfeszítést takarítva meg bármilyen famegmunkálási projektnél. Ez egy nagyon precíz eszköz, amely segít elkerülni minden olyan hibát, amely a kézi dübelezés során előfordulhat. Összefoglalva, a Wolfcraft mester facsapozó kötelező eszköz mindenkinek, aki fával dolgozik. Sokoldalú, precíz és könnyen használható, így profik és barkácsolók számára egyaránt tökéletes. Ez egy tartós és hosszú élettartamú eszköz, amely minden famegmunkálási projektet könnyebbé és hatékonyabbá tesz. A Wolfcraft márka egyik legnépszerűbb terméke, nem véletlen hiszen nagyon praktikus!

Fűrészek: A Wolfcraft fűrészek széles választékát kínálja, beleértve a kézi fűrészeket, szúrófűrészeket és körfűrészeket, amelyeket a pontosságra, tartós és a könnyű használatra terveztek.

Fúrók: Függetlenül attól, hogy fát, fémet vagy más anyagokat fúr, a Wolfcraft fúrószárai pontosságukról, tartósságukról és minőségükről ismertek.

Szerszám kiegészítők: A Wolfcraft célja, hogy segítsen a felhasználóknak minden alkalommal tökéletes vágást, megmunkálást vagy mérést elérni. A készletek széles választékát kínálják, beleértve a népszerű Master Cut 2500-as munkaasztalt, amely többfunkciós, és használható vágáshoz, fűrészeléshez és maráshoz. Számos funkció és előny teszi a Wolfcraft eszközöket nagyszerű választássá minden projekthez.


Tulajdonságok és előnyök

Számos funkció és megoldás teszi a Wolfcraft eszközöket nagyszerű választássá minden projekthez, beleértve:

Precizitás: A Wolfcraft szerszámait a pontosság szem előtt tartásával tervezték, ami azt jelenti, hogy a felhasználók minden alkalommal tökéletes vágást vagy furatot érhetnek el.

Sokoldalúság: Sok Wolfcraft szerszám többfunkciós, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egy sor különböző feladatot egyetlen eszközzel hajtsanak végre.

Tartósság: A Wolfcraft szerszámai tartósak, fejlett technológiák és anyagok felhasználásával biztosítják, hogy megbízhatóak és hosszú élettartamúak legyenek.


Tippek a megfelelő wolfcraft eszköz kiválasztásához

A legjobb eredmény eléréséhez elengedhetetlen a munkához megfelelő szerszám kiválasztása. Íme néhány tipp, amelyeket figyelembe kell venni a Wolfcraft szerszámok kiválasztásakor:

Anyag: Vegye figyelembe a megmunkálandó anyagot, például fát, fémet vagy műanyagot, és válasszon egy olyan szerszámot, amelyet az adott anyaggal való munkára terveztek.

Vágás vagy furat típusa: A szükséges vágás vagy furat típusától függően különböző szerszámokra lehet szükség. Válasszon olyan eszközt, amely képes kezelni a munkát.

Felhasználói tapasztalat: Vegye figyelembe a felhasználó tapasztalati szintjét, és válasszon olyan eszközt, amely könnyen használható és megfelel a képzettségi szintjének.


Egyéb Wolfcraft szerszámok

Az szerszám kiegészítőkön kívül a Wolfcraft számos egyéb terméket is kínál, amelyek javíthatják a felhasználói élményt, többek között:

Szorítók: A Wolfcraft gyorskioldós egykezes szorítóik tökéletesek az anyagok tartásához, rögzítéséhez és ragasztásához, és számos különböző projekthez használhatók.

Munkapadok: A Wolfcraft munkapad stabil és biztonságos felületet biztosít a projekteken végzett munkához, és különböző magasságokba és szögekbe állítható.


Végszó

Legyen szó barkácsolásrajongóról, vállalkozóról vagy profiról, a Wolfcraft szerszámai minden projekthez kiváló választást jelentenek. Precizitásukkal, sokoldalúságukkal és tartósságukkal ezek az eszközök még a legigényesebb felhasználókat is lenyűgözik. Tehát ha legközelebb jó minőségű szerszámot keres, mindenképpen fontolja meg a Wolfcraftot.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
790 Ft - 221 990 Ft
Átmérő
 (mm)
3 mm - 152 mm
Szorítási szélesség
 (mm)
15 mm - 1 000 mm