Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/672-8990

Ügyfélszolgálat: H-P: 7:00-15:00-ig

Körkivágók; fúrókoronák

40termék
 

Mi az a körkivágó, fúrókorona?

A körkivágó, más néven lyukvágó vagy fúrókorona, egy speciális szerszám, amelyet körkörös lyukak vágására használnak csempében, téglában, betonban és más anyagokban. Abban különbözik a hagyományos fúróktól, hogy egy gyűrű vagy "korona" eltávolításával vág lyukat az anyagba, nem pedig egy hengeres formát. Ez lehetővé teszi, hogy a fúrókorona gyorsabban és hatékonyabban vágjon ki lyukakat.

Mik a fúrókorona, körkivágó előnyei?

A körkivágó használatának egyik fő előnye a sebessége. A gyűrűs kialakítás nagyobb vágási felületet tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy gyorsabban tudja eltávolítani az anyagot, mint egy csavart fúró. Ez különösen hasznos lehet több lyuk vágásakor, mivel jelentős időt takaríthat meg. Ezen túlmenően a fúrókorona tisztább vágást biztosít kevesebb sorja mellett, ami számos alkalmazásnál fontos, például sima és biztonságos felület kialakítása az elektromos vezetékek elvezetéséhez.

A fúrókorona másik előnye, hogy képes átvágni vastagabb anyagokat. Mivel eltávolít egy anyaggyűrűt, vastagabb anyagokat is át tud vágni, mint egy hagyományos fúró. Ez ideálissá teszi csempék, beton és más kemény anyagok, valamint vastagabb téglák átvágására.

Hogyan válasszunk fúrókoronát, körkivágót?

A körkivágók is többféle méretben kaphatók, ami lehetővé teszi a furatok széles skálájának kivágását. Különböző szártípusokkal és különböző vágási átmérővel készülnek, ami alkalmassá teszi őket különböző típusú elektromos szerszámokhoz, például sarokcsiszolókhoz és kézi fúrógépekhez.

Mik a fúrókorona jellemzői?

A fúrókorona egy speciális szerszám, amelyet körkörös lyukak gyors és hatékony kivágására terveztek. A vastagabb anyagok átvágásának képessége és az általa biztosított tiszta vágások fontos eszközévé teszik villanyszerelők, vízvezeték-szerelők, burkolók és más szakemberek számára, akiknek rendszeresen körkörös lyukakat kell készíteniük.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 990 Ft - 17 790 Ft
Átmérő
 (mm)
5 mm - 110 mm