Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/672-8990

Ügyfélszolgálat: H-P: 7:00-15:00-ig

Lyukfűrészek

48termék
 

Mi az a lyukfűrész?

A lyukfűrész olyan szerszám, amelyet körkörös lyukak kivágására használnak különféle anyagokban, beleértve a fát, fémet és műanyagot. Henger alakú, szélén fogakkal, amelyek elfűrészelik az adott anyagot. A lyukfűrészt általában villanyszerelők, vízvezeték-szerelők, ácsok és barkácsolók használják lyukak létrehozására csövek, csatornák, elektromos vezetékek és egyebek számára.

Hogyan használhatjuk a lyukfűrészeket?

A lyukfűrész használatának egyik fő előnye, hogy gyorsan és egyszerűen képes tiszta, pontos lyukakat vágni. A lyukfűrész szélén lévő fogak úgy vannak kialakítva, hogy simán vágják át az anyagot, tiszta, precíz lyukat hagyva minimális sorjával vagy durva élekkel. A lyukfűrészek sokoldalúak, különböző méretűek, így különböző átmérőjű lyukak vágására használhatók.

Mik a lyukfűrészek előnyei?

A lyukfűrészek másik előnye, hogy sokféle anyagon használhatók. Alkalmasak fa, fém és műanyag vágására, így sokoldalú szerszámokká válnak számos különböző projekthez. A lyukfűrészek különböző típusú elektromos szerszámokkal is használhatók, például kézi fúrógépekkel, vagy akár hordozható elektromos szerszámokkal is.

Ha olyan szerszámot keres, amellyel gyors, precíz vágásokat végezhet, a lyukfűrész nagyszerű választás. Éles fogainak és sokoldalú kialakításának köszönhetően könnyedén megbirkózik a projektek széles skálájával. Legyen szó professzionális vállalkozóról vagy barkácsolásra vágyóról, a lyukfűrész értékes kiegészítője szerszámgyűjteményének.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 790 Ft - 18 990 Ft
Átmérő
 (mm)
6 mm - 152 mm