Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/672-8990

Ügyfélszolgálat: H-P: 7:00-15:00-ig

Merülőfűrészlapok, szegmensfűrészlapok

11termék 111

Mi az a vibrációs fűrészlap?

A vibrációs fűrészlapokat, más néven merülő fűrészlapokat, kifejezetten arra tervezték, hogy precíz és tiszta vágásokat végezzenek szűk, nehezen hozzáférhető helyeken. Ezek a pengék ideálisak szögek, csavarok és egyéb rögzítőelemek átvágásához, valamint ajtófélfák, lábazati lécek vágásához és egyéb síkvágási feladatokhoz.

Hogyan válasszak merülő fűrészlapot?

Vibrációs fűrészlapok keresésekor fontos figyelembe venni a vágni kívánt anyag típusát. Különböző anyagokhoz, például fához, fémhez és egyéb anyagokhoz különböző pengék állnak rendelkezésre. Mindegyik pengét meghatározott anyagok vágására tervezték, ezért fontos kiválasztani a projekthez megfelelőt.

Egy másik fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni, a penge hüvelyenkénti fogazata (TPI). A TPI a pengén lévő fogak számára vonatkozik, és meghatározza a vágás simaságát. A magasabb TPI-vel rendelkező penge simább vágást eredményez, míg az alacsonyabb TPI-vel rendelkező penge jobb durva vágásokhoz.

A merülő fűrészlapok különböző hosszúságú és szélességűek és formájúak is lehetnek. A penge hossza határozza meg a vágás mélységét, míg a szélesség határozza meg a vágás szélességét. Fontos, hogy a penge megfelelő hosszát és szélességét válasszuk ki, hogy a vágások pontosak és szépek legyenek. Bizonyos vibrációs fűrészlapok beépített mélységütközővel is rendelkeznek, megkönnyítve a munka pontosságát.

Hogyan vásároljak vibrációs fűrészlapot?

Merülő fűrészlapok vásárlásakor a minőség a kulcs. Keressen olyan fűrészlapokat a vibrációs fűrészéhez, amelyek tartós anyagokból készültek, és jó minőséggel rendelkeznek. Ha jó minőségű pengébe fektet be, akkor az hosszabb ideig használható és jobban teljesít, mint egy olcsóbb.

A vibrációs fűrészlapok nélkülözhetetlen eszközei minden famegmunkálási vagy barkácsolási projektnek, amely precíz és tiszta vágást igényel szűk helyeken és nehezen elérhető helyeken. Ha figyelembe veszi a vágandó anyag típusát, a TPI-t, a hosszt, a szélességet és a minőséget, akkor biztos lehet benne, hogy a projektjéhez megfelelő merülő fűrészlapot választja, és a legjobb eredményt érheti majd el.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 790 Ft - 5 590 Ft