Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/672-8990

Ügyfélszolgálat: H-P: 7:00-15:00-ig

Wagner HEA festékszóró rendszerek

Wagner Professzionális HEA Festékszórók vállalkozásoknak és szakembereknek

A WAGNER HEA professzionális festékszóró gépei bármilyen anyagot és bármilyen méretű tárgyat képesek kezelni - Egyszerűen mondja el nekünk tervezett projektjét, és mi javasoljuk a munkához megfelelő terméket. Alternatív megoldásként használhatja termékkeresőnket is. Legyen szó festőről, vakolóról, fémmegmunkálásról vagy faipari szakemberről: a WAGNER festék- és vakolatszóró rendszerek garantálják a tökéletes felületkezelést minden alkalommal és bármilyen anyag esetén.

wagner-airless-festekszorok

WAGNER Professzionális HEA festékszórók

Vállalkozásoknak és Szakembereknek

A WAGNER professzionális HEA festékszóró gépei bármilyen anyagot és bármilyen méretű tárgyat képesek kezelni - Egyszerűen mondja el nekünk tervezett projektjét, és mi javasoljuk a munkához megfelelő terméket. Alternatív megoldásként használhatja termékkeresőnket is. Legyen szó festőről, vakolóról, fémmegmunkálásról vagy faipari szakemberről: a WAGNER festék- és vakolatszóró rendszerek garantálják a tökéletes felületkezelést minden alkalommal és bármilyen anyag esetén.


Miért érdemes előnyben részesíteni az Airless technológiát az ecsettel és a hengerrel való festéssel szemben?

Hogyan teszi a a WAGNER megállíthatatlanná vállakozását vagy üzletét? Az airless festékszóró készülékek egy gombnyomásra felszívják a festéket közvetlenül egy festékes vödörből vagy felsőtartályból, és közvetlenül a szórópisztolynál vagy egy csatlakoztatott, belső táplálású festőhengernél teszi azt azonnal felhasználhatóvá. A modern fúvókatechnológiával, mint például a High Efficiency Airless, nyugodtan elfelejtheti a festékköd képződéssel és a rengeteg maszkolási és takarási munkával kapcsolatos régi előítéleteket is. Az építkezéseken a hatékony és tiszta munkavégzés jelentős fejlődést kínál a munkatermelékenység és a felületminőség tekintetében – röviden: nagyobb a profit és a növekedés esélye!

Mit jelent a Wagner airless festékszórás a mindennapi életében?

Milyen gyakran cipelt már 12,5 literes  festékes vödröket a munkahelyére, hígította és keverte a festéket, mártotta bele a festőhengert az anyagba, és húzta le a festéklehúzó rácsnál? A modern festékszóró technika megkönnyíti, gyorsabbá és hatékonyabbá teszi mindennapi munkáját Önnek vagy vállakozásában dolgozó munkatársainak is. Az ecsettel és hengerrel való festékbevonat bizonyos esetekben indokolt, de különösen kb. 150 nm²-nél nagyobb munkáknál tulajdonképpen már nem gazdaságos, és fizikailag is nagy megterhelést jelent. A WAGNER HEA festőgépek és szórópisztolyok új mércét állítanak fel az ergonómia és a munkabiztonság terén: Ön és fizikai egészsége, kényelme érdekében!

Miért jár jól Ön a WAGNER airless festékszóró termékekkel az ügyfeleinél? A festékszórási technológiával nemcsak a hatékonyságot növeli, hanem a modern szórópisztolyok és az alacsony nyomású fúvókák használatakor elérhető nagy munkasebesség jelentős előnyöket is lehetővé tesz ügyfelei igényeinek kiszolgálásánál még szűkös határidők esetén is. A professzionális megjelenést a megrendelők pozitívan értékelik: A felülettechnológia ezért versenyképessé teszi Önt, és új szerződéses lehetőségeket nyit a kis- és középvállalkozások számára az építkezés minden területén.

Legmagasabb minőség és választék az Ön igényeihez szabva! A Wagner Airless festőgép, AirCoat és vakolatszóró rendszerek a szakemberek számára lehetővé teszik a legmagasabb követelményeknek való megfelelést is. Felszerelések és tartozékok széles választékából válogathat, hazai professzionális és gyors szervizt és segítséget kap munkájához. Mindig segítünk megtalálni a projektjéhez legmegfelelőbb szórópisztolyt, fúvókát és optimális szűrőt: új és régi épületekben, beltéren és kültéren, valamint nagy és kis építkezéseken egyaránt. Válassza a WAGNER HEA festékszóró gépeit, mert a minden épület megérdemli a legjobb bevonatot!

wagner-airless-festek

Mi az a Wagner Airless technilógia?

Ellentétben a sűrített levegővel történő festékszórással, a levegő nélküli festékszórás kizárólag az anyagnyomás hatására jön létre. Egy elektromos vagy pneumatikus szivattyú vagy benzinmotor nyomás alá helyezi az anyagot, és meghatározott mennyiséget legfeljebb 250 bar nyomással átnyom egy fúvóka furaton. Ez az anyagot permetté alakítja.

wagner-airless-festekszoras

Hogyan működik a Wagner HEA technológia?

1. Egy szivattyú segítségével a festékanyagot – az alkalmazástól függően – 500 bar nyomás éri, és a festékszóró pisztolyhoz vezeti.

2. A festékszelep (pisztoly) kinyitásakor a festék a levegőmentes fúvókán lévő nyíláson keresztül préselődik, amely a megfelelő követelményeknek megfelelően van kialakítva. A porlasztás a bevonóanyag és a légkör közötti nyomáskülönbség révén jön létre.

3. Az áramlási sebességet és a szórósugár szélességét a fúvóka határozza meg.


wagner-airless-festogepek

Tippek és trükkök WAGNER airless festőgépekhez

Hogyan válasszam ki a megfelelő wagner HEA festékszóró fúvókát a projektemhez? Kell-e arcmaszkot viselnem festékszórás közben? Feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket, amikor festékszóróval dolgoztál? A következő tippekkel és trükkökkel elmagyarázzuk, mire kell odafigyelni a tökéletes festékszórási eredmény eléréséhez.

1. tipp: Első a biztonság! Viseljen maszkot, védőszemüveget és kesztyűt. A festékszórás gyors és hatékony. Ennek ellenére, ha festékszóróval dolgozik, ügyeljen a biztonsági előírásokra. A személyi védőfelszerelés viselése festékszóráskor törvényi előírás. Légzőmaszk, valamint védőszemüveg és védőkesztyű viselését javasoljuk. A hosszú ujjú ruházat és cipő további védelmet nyújt.

2. tipp: Válassza ki a megfelelő festékszóró fúvóka és a szűrő méretét! Az Airless festékszórásnál fontos a fúvókaméret és a pisztolyszűrő megválasztása. A felhasznált anyag határozza meg, hogy melyiket használja. A megfelelő választás elengedhetetlen a tökéletes festési eredményhez. A fúvóka szöge határozza meg a festékszórás szélességét. A fúvóka furatátmérője szabályozza a festék áramlási sebességét. A szűrő kiválasztása az anyag típusától függ. Lényegében minél viszkózusabb az anyag, annál durvábbnak kell lennie a szűrőnek. Keressen minket bizalommal és mi segítünk kiválasztani a tökéletes kiegészítőket a festési munkájához!

Fúvókáink részletesen:

Kattintson IDE és használja szűrőnket az Önnek megfelelő festékszóró fúvóka kiválasztásához!

Szűrőink részletesen:

  • PIROS szűrő 180 mesh és 0,084 mm lyukméret (extra finom): tökéletes választás rendkívül alacsony viszkozitású anyagokhoz, mint például olajok, oldószerek és zománcok
  • SÁRGA szűrő 180 mesh és 0,14 mm-es háló (finom): Alkalmas olyan anyagokhoz, mint a töltőanyagok és rozsdavédő festékek, valamint az alacsony viszkozitású emulziós és latex festékek
  • FEHÉR szűrő 50 mesh és 0,31 mm lyukméret (közepes): Alkalmas olyan anyagokhoz, mint latex és emulziós festékek, égésgátlók, tetőbevonatok, korróziógátló termékek és még sok más.

wagner-airless-alkatreszek

3. tipp: Tesztelje festékszóró gépét! Festékszórás előtt javasoljuk, hogy végezzen szóráspróbát egy kartonlapon. Ha a szóráskép nem kielégítő, például a széleken lévő csíkok miatt, a következő beállításokat módosíthatja: Először ellenőrizze a nyomásbeállítást. A festékszórási nyomás növekedése azt eredményezi, hogy a fúvóka több anyaggal van ellátva, így a szóráskép egyenletesebb lesz. Az anyag hígítható is, mivel a viszkozitás is meghatározó az anyag szórási tulajdonságai szempontjából. A megfelelő fúvókaméret egy további tényező, amely befolyásolja a festési mintát. A fúvóka kiválasztása az anyagtól függ. Figyelembe kell venni a fúvóka kopását is. Ha szükséges, a fúvókát ki kell cserélni! Kínálatunkban minden feladathoz a legmegfelelőbb fúvókát tudja kiválasztani.

4. tipp: Használjon fúvókahosszabbítást az extra eléréshez! A fúvókahosszabbítók kényelmesebbé teszik az Airless festékszórókkal való munkát a munkasugár növelésével. A wagner fúvókahosszabbítók a nehezen elérhető helyek eléréséhez is hasznosak. Ez azt jelenti, hogy a radiátorok, mennyezetek, ajtó- és ablakkeretek bevonása egyszerűbbé válik. A projekttől függően 15 és 60 cm közötti hosszabbítások állnak rendelkezésre. A fúvóka hosszabbító használata gyakran azt jelenti, hogy csökkenthető a létra vagy az állványzat használata. Az Airless fúvókahosszabbítók minden WAGNER Airless pisztollyal kompatibilisek, és G vagy F menettel is kaphatók.

5. tipp: Fújja be először a sarkokat és a széleket a nagy felületek festése előtt! Festéskor vagy emulziós festékek felhordásakor először a sarkok és élek, majd a nagy felületek szórását javasoljuk. Ez garantálja a festék egyenletes felhordását. Szükség esetén szórható keresztbevonatú mintázattal a jobb felületi fedés elérése érdekében.

6. tipp: Kezdjen el gyakorolni a festékszórás előtt! A levegő nélküli festékszórással a festéket nagy nyomással hordják fel, ezért fontos a megfelelő technika. A lehető legjobb szórási eredmény elérése érdekében a szórópisztolynak mozognia kell a pisztoly ravaszának megnyomása előtt. Ez egyenletesen viszi fel a festéket a felületre anélkül, hogy csíkokat hagyna. A pisztoly mozgatásának leállítása előtt a pisztoly ravaszát is el kell engedni.

7. tipp: Szórjon állandó sebességgel! A levegő nélküli festékszórásnál fontos, hogy a festéket egyenletes sebességgel vigyük fel. A festékfoltok elkerülése és az egyenletes felület elérése érdekében a festékszórást vízszintes vagy függőleges mozgással kell végezni egyenletes sebességgel.

8. tipp: Az egyenletes fedés érdekében minden vonást 30%-kal fedje át! Fedje át a szórást kb. 30%-al. Ezzel a lehető legjobb fedést éri el csíkmentes eredménnyel.

9. tipp: Szórjon egyenletes távolságról, merőlegesen a felületre! Az emulziós festék levegő nélküli szórásakor egyenletes 10-25 cm távolságot kell tartani a pisztoly és a bevonandó tárgy között. A pisztolyt a felülethez képest 90°-os szögben is kell tartani. Ha a távolság túl nagy, és a pisztoly ellendül, a permetezősugár kiszélesedik. Ez a permetezési minta elhalványulásához vezethet, és több túlszórást eredményezhet. Ha a távolság túl kicsi, a festéket túl magas koncentrációban hordják fel, ami csöpögéshez vezet. Ezért törekedjen egyenletes távolságot és szöget betartani az egész tárgy mentén, hogy egyenletes vastagságú festéket vigyen fel!