Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/672-8990

Ügyfélszolgálat: H-P: 7:00-15:00-ig

Wagner Szórópisztolyok

A Wagner airless pisztolyok a tökéletes megoldást jelentik a professzionális festékszóráshoz. Ezeket a minőségi pisztolyokat úgy tervezték, hogy gyors és hatékony módot biztosítsanak nagy felületek festésére, miközben megőrzik a nagyfokú irányíthatóságot és pontosságot.

A Wagner Airless festékszóró pisztolyok egyik legnagyobb előnye, hogy precízen porlasztják a festéket, így időt és erőfeszítést takarítanak meg. Az airless technológia nagy nyomást használ a festék porlasztására, ami finom festékködöt eredményez, amely sima és tökéletes felületet tesz lehetővé minimális túlszórás mellett. Ezenkívül a levegő nélküli pisztolyokat úgy tervezték, hogy kezeljék a nagy nyomást és egyenletes festékáramlást biztosítsanak, ami gyorsabb fedést és jobb felületet biztosít.

A Wagner airless pisztolyok is hihetetlenül sokoldalúak, sokféle festéktípussal és felülettel használhatók, beleértve a falakat, mennyezeteket, homlokzatokat, sőt autókat is. A rendelkezésre álló modellek széles választékának köszönhetően minden projektnek és minden igénynek megfelelő Wagner levegő nélküli festékszóró pisztolyt tudunk ajánlani.

Ezenkívül a Wagner airless pisztolyok ergonomikus kialakításúak a kényelmes használat érdekében, könnyű és könnyen megfogható kialakítással rendelkeznek, amelyek csökkentik a fáradtságot a hosszú órákon át tartó festés során. Különféle kiegészítőket is tartalmaznak, amelyek megkönnyítik a  festékszóró pisztolyok tisztítását és karbantartását.

Ha kiváló minőségű, professzionális festékszóró pisztolyt keres következő projektjéhez, a Wagner airless pisztolyok a tökéletes választást jelentenek. Pontosságukkal, sokoldalúságukkal, gyorsaságukkal és tartósságukkal ezek a festékszóró pisztolyok biztosan segítenek abban, hogy professzionális eredményt érhessen el.


3termék 13
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
99 990 Ft - 199 990 Ft