Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/672-8990

Ügyfélszolgálat: H-P: 7:00-15:00-ig

Wagner XVLP Festőgépek

A Wagner XVLP (Extended Volume Low Pressure) festékszóró gépek a tökéletes megoldást jelentik a professzionális festési projektekhez. Ezek a nagy teljesítményű gépek gyors és hatékony módot biztosítanak nagy felületek festésére, miközben megőrzik a nagyfokú irányíthatóságot és pontosságot.

A Wagner XVLP egyik legnagyobb előnye a precíz festék felhordás, így időt és erőfeszítést takarít meg. Az XVLP technológia alacsony nyomást használ a festék porlasztására, ami finom ködöt eredményez, amely sima és egyenletes felületet tesz lehetővé minimális túlszórás mellett. Ez azt jelenti, hogy kevesebb festék pazarol és tökéletes felületet ér el. Ezen túlmenően az XVLP technológia lehetővé teszi, hogy minden egyes szóráskor több festék kerüljön felhordásra, ami gyorsabb és szebb fedést eredményez.

A Wagner XVLP festőgépek hihetetlenül sokoldalúak. Sokféle felület festésére használhatók, beleértve a falakat, mennyezeteket, bútorokat és bármit ami szép felületet és szórást igényel. A modellek széles választékának köszönhetően minden költségvetéshez és minden munkához megfelelő a Wagner XVLP festékszóró gépet tudunk biztosítani.

Tartósak, minőségi felépítésükkel bírják a gyakori használat igénybevételét. Használatuk és karbantartásuk is egyszerű, felhasználóbarát kezelőszervekkel és különféle tartozékokkal, amelyek megkönnyítik a gép tisztítását és karbantartását.

Ha kiváló minőségű, professzionális festékszóró gépet keres következő projektjéhez, a Wagner XVLP festékszóró gépek tökéletes választást nyújtanak. Precizitásukkal, sokoldalúságukkal, gyorsaságukkal és tartósságukkal ezek a gépek minden alkalommal segítenek a professzionális eredmények elérésében!


3termék 13
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
203 790 Ft - 298 990 Ft