Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/672-8990

Ügyfélszolgálat: H-P: 7:00-15:00-ig

Wagner Festőhengerek és Kiegészítőik

wagner-festohengerek

Innovatív WAGNER festőhengerek tartállyal - nem csöpög, nem ömlik ki!

Egy friss, új festékréteg az egyik legjobb módja annak, hogy feldobja otthonát. Azt fontolgatja, hogy új külsőt visz otthonába? A WAGNER tartályos festőhengere ideálisan alkalmas erre a célra. A hagyományos hengerhez képest a tartályt egyszer fel kell tölteni festékkel, és máris elkezdheti a festést. Ez kiküszöböli a festék unalmas újratöltését a tálcáról vagy festékes vödörből. A közvetlenül a tartályból történő festékadagolásnak köszönhetően gyorsabban, tisztábban és kényelmesebben hordja fel a festéket, mint egy hagyományos hengerrel. Ez kényelmessé teszi a falak, mennyezetek és még a külső falak festését is. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan kell ezt pontosan megtenni.

Hogyan működik a tartályos WAGNER festőhenger?

A WAGNER festőhenger beépített festéktartállyal rendelkezik, 550 ml-es űrtartalommal, amelyet megtölthet a festékkel. Ehhez egyszerűen rögzítse erősen a termékhez mellékelt szívócsövet a festékes vödörhöz, dugja rá a festőhenger töltőszelepét, és szívja be a festéket a tartályba. A kioldó segítségével a festéket közvetlenül a festőhengerbe juttathatja a hengerkaron keresztül. A perforált belső görgős szerkezetnek köszönhetően a festék egyenletesen oszlik el a hengerben. Ha nincs elég festék, egyszerűen húzza meg a ravaszt, hogy a festéket a tartályból a festőhengerbe pumpálja. Ha a tartály üres, a szívócsőn keresztül újratöltheti festékkel.

wagner-tartalyos-festohenger

Milyen előnyei vannak a tartályos WAGNER festőhengernek?

A nagy, 550 ml-es festéktartálynak köszönhetően nem kell folyamatosan utántöltenie a festéket. A festéket kényelmesen, irányítottan közvetlenül a hengerbe juttathatja, így nagyobb felületeket egyenletesen festhet hosszabb időn keresztül.